hsp

Jouwpagina.nl

Over de maker

Over Peter den Haring, de maker van deze website en van de beschreven zelfhulp CD's.

"Ik ben geboren in Utrecht op 5 juli 1946 (die foto is van Linda Maat, augustus 2008). Na mijn Nijenrode-opleiding werkte ik lang als journalist en reclamecopywriter en deed ik veertien jaar ervaring op in open jongerenwerk. Ik was o.m. jarenlang directeur van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Een verblijf van ruim twee jaar in de Indiase ashram van Bhagwan 'Osho' Rajneesh (tot juli 1981) bracht me in contact met uiteenlopende vormen van therapie en meditatie. Ik was twee jaar verbonden aan de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik (tot 1989) en trainde in opdracht van Justitie gevangenispersoneel in het omgaan met drugsproblematiek (van 1994-1996).
In 1987 zette ik een organisatieadviesbureau op, dat ik, na bijscholing op het terrein van hypnotherapie, astrologie, Tantra en aura lezen, uitbreidde naar regressietherapie en coaching. Van 1990-1992 werkte ik in Rio de Janeiro samen met een Braziliaanse psychiater in haar trainingspraktijk.

In 1994 verscheen mijn boekje Het Domino-orakel, over het waarzeggen met domino- en dobbelstenen. Je kunt er interactief mee kennismaken via www.peterdenharing.nl. Mijn debuutroman De Belofte (SF-Spirituele Fantasy-roman over het legendarische Atlantis) kwam in 1995 uit; in 1996 volgde mijn verhalenbundel De keizer die flauwviel (Veertien verhalen uit de re´ncarnatietherapie). In 2004 verscheen mijn therapeutische heksensprookje De Vuurproef van Verenike. Ook in 2004 bewerkte ik een boek over de planeet Cheiron, Keerpunt Cheiron van de Amerikaanse astroloog Zane Stein. In 2008 kwam mijn zesde boek uit, Zonder Vader Zonder Moeder , opnieuw een SF-Spirituele Fantasy-roman. Herfst 2014 verscheen mijn tweede jeugdroman Sireas en de Vluigvogel. In 2016 kwam Gerard Zoekt Het Hogerop uit (zie www.bol.com). Ik schrijf nog incidenteel voor diverse New Age tijdschriften en run TIMETEXT, Bureau voor Nieuwe IdeeŰn. Daarnaast ben ik redacteur van het tweewekelijkse Tijdgeest Magazine (www.tijdgeest-magazine.nl). Ik ben vader van vier kinderen. Ik heb een praktijk in Den Haag, waar ik werk met karmische astrologie, auralezen, trancewerk en Familie Opstellingen."

Peter den HaringPraktijk Peter den Haring

Coaching, beroepskeuzeadvies, Familie Opstellingen, relatietherapie, astrologie, orakelen en tekstuele producties.

www.peterdenharing.nl


TIJGGEEST MAGAZINE

Verhalen, interviews, artikelen over New Age ondderwerpen, ook over HSP.

www.tijdgeest-magazine.nl(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.