hsp

Jouwpagina.nl

MIJN SPECIALITEIT

"Jij bent en blijft een kruisridder," analyseerde een van mijn vriendinnen eens mijn provocerende natuur. Ik heb inderdaad een allergie voor onrechtvaardigheden, gecombineerd met een soms achterlijk idealisme. Ik vind dat mensen recht hebben op echte liefde en compassie. In die zin is mijn beroepsmatige specialiteit beslist relatietherapie. Vaak horen mensen qua karmische opdracht zeker bij elkaar maar is hun opdracht dermate pijnlijk, dat ze een tijdje het spoor bijster raken. Weer wederzijds begrip opwekken door daar inzicht in te verschaffen, is heel vervullend.

Als goede tweede vind ik beroepskeuzeconsulten en loopbaanbegeleiding uiterst inspirerend. Ik gebruik daar in eerste instantie je geboortehoroscoop voor, die verbazingwekkende en accurate informatie verschaft over iemands echte werkvreugde en werktalenten. Sinds diverse Amerikaanse onderzoeken (o.a. van celbioloog Dr. Bruce Lipton en van ingenieur Maurice Cotterell) ondubbelzinnig de 'werking' van astrologie als analysetechniek aantoonden, kunnen ook de (no nonsense) cynici onder ons een experimentje wagen.

Terwijl een 'gewone' beroepskeuzetest een dag of twee in beslag neemt (en een factuur die daarmee in overeenstemming is), vraag ik als astroloog slechts 2 uur van je aandacht en standaard 110. Een aardig voorbeeld dus van wederzijdse tevredenheid opwekken! Ik doe incidenteel ook consulten aan huis. In overleg stellen we dan een passend tarief vast. Mijn adres: Kornoeljestraat 118, 2564 LT Den Haag

PdHInteractief DOMINO ORAKEL

29 Orakelstenen brengen je in contact met je innerlijke raadgever. Stel je vraag en KLIK!

www.peterdenharing.nl(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.