hsp

Jouwpagina.nl

INLEIDING

PRAKTISCH OMGAAN MET HOOGGEVOELIGHEID
Als je ‘HSP’ intikt bij Google, kom je zo’n 45 verwijzingen naar allerhande websites tegen. Dan kom je er achter dat je HSP ook een spierziekte is (Hederitaire Spastische Paraparese) en er ook autoradio’s en voetbalclubs met die naam zijn. Iedereen heeft al met al eigen definities en ervaringen met dit ‘etiketje’.
Veel zogenaamde ADHD-ers zijn volgens mij juist weer HSP-ers, die last hebben van hun overprikkelde zenuwsysteem. En maar Ritalin slikken! Stom. Volwassenen gaan weer anders om met HSP dan kinderen. Aan de gebruiksaanwijzing voor hoogsensitieve kinderen besteed ik hier veel aandacht.
Op deze site vind je stapels verwijzingen, LINKS, naar andere sites over HSP en Hooggevoeligheid waar je allerlei theorie over je uitgestort krijgt. Ik ga daar niet nog eens wat bij doen. Ik wil me bij voorkeur richten op de spirituele mogelijkheden van HSP en praktische remedies en oplossingen voor als jouw gevoeligheid je in de problemen brengt. Ik probeer een en ander ook terug te brengen tot simpele tips en korte, inspirerende stukjes.

Het is duidelijk dat de een HSP als een zegen ervaart, terwijl de ander er onder lijdt alsof het een vloek betreft. Een aantal hoogevoeligen moet veel slapen, anderen kunnen juist niet (in)slapen vanwege de overmaat aan indrukken. Er zijn er die van alles en nog wat schrikken, anderen reageren van de weeromstuit bruusk en driftig op hun omgeving.
Dus, als je last hebt van dit fenomeen, is het van vitaal balang dat je beter aardt, beter grondt en dat je aura schoonmaakt. Op deze pagina leg ik al deze begrippen nader uit. Soms heb je als hooggevoelig mens baat bij een beetje aangepaste therapie. Geef ik ook wat ideeen over. Veel plezier met mijn paginaatje.

Peter den Haring

Wil je wat van de vele artikelen lezen, die ik in de afgelopen tien jaar voor allerlei Ne Age tijdschriften heb geschreven? Hieronder word je naar mijn uitgebreide persoonlijke website verwezen. Je kunt je daar oook abonneren op mijn gratis maandelijkse internetperiodiek TIJDGEEST MAGAZINE, vol met spirituele wetenswaardigheden.
De maillink kun je gebruiken als je wilt reageren op mijn schrijfsels.

E-MAILCONTACT: info@peterdenharing.nl
Adres: Kornoeljestraat 118, 2564 LT Den Haag
WEBSITE:Genezen door inzicht

HSP, hooggevoelig, hoog sensitief, coaching, beroepskeuze, relatietherapie, aura lezen, aura schoonmaak, trance reizen, hypnotherapie, karmische astrologie, orakelen, stemmen horen, overschaduwing, contact met overledenen, vernoeming, relativeren

www.peterdenharing.nl


Tijdgeest Magazine

Anders en spiritueel nieuws, alternatieve gezondheid, therapie, bewustzijnsontwikkeling, spirituele politiek, seksualiteit en eel humor.

www.tijdgeest-magazine.nl(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.