hsp

Jouwpagina.nl

BESTELLEN van CDS of BOEK?

Hoger op deze pagina beschreef ik al mijn auraschoonmaak CD. Mijn tweede CD heet TRANCEREIZEN ("Op zoek naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen").
Hij is ontworpen vanuit een mix van technieken uit hypnotherapie, sjamanisme en de modernste hersengolfwetenschap, c.q. frequentieleer. Hij begint met een korte oefening voor het gronden en schoonmaken van je aura van niet-eigen energien. Deel 2 is een oefening voor gevorderden, deel 3 een aparte inslaapoefening voor mensen die moeite hebben met ontspannen en daardoor ook met inslapen.

BESTELLEN? Voor AURA SCHOONMAAK stort je 16, voor TRANCE REIZEN 16,25 op mijn rekening. ZONDER VADER ZONDER MOEDER en DE VUURPROEF VAN VERENIKE zijn helaas uitverkocht. Gerard Zoekt Het Hogerop kost je inclusief verzendkosten 17,95. Het geld moet naar NL07 INGB0001580509 t.n.v. Peter den Haring. Je ontvangt dan binnen 5 dagen een exemplaar met de post thuis. Zet alsjeblieft duidelijk je adres bij de betalingsomschrijving. AANBIEDING: Als je EN Auraschoonmaak bestelt EN Trancereizen en er 3,25 bij doet (in totaal dus 36), krijg je ook mijn 3e CD SCHONE LAKENS opgestuurd (12 bizarre Nederlandse liedjes. Zie de You Tube links hieronder.Schone Lakens (12 liedjes)

12 Bizarre Nederlandse liedjes waarom; WEES JIJ JEZELF BIJ MIJ.

https://www.youtube.com/watch?v=-T3VSySLQJQ


Schone Lakens (titelnummer)

Ouderwetse romantiek en saxofoon

https://www.youtube.com/watch?v=uSeNwj_LOPo(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.